Πολιτική Αποστολών & Επιστροφών

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν για αγορές άνω 50€, για παραγγελίες κάτω 49.90€ η χρέωση είναι 3.50€

Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένα επιπρόσθετο κόστος αντικαταβολής (CoD).

Η αποστολή γίνεται εντός δυο εργάσιμων ημερών ενώ η παράδοση πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών για την ηπειρωτική και εντός 4 εργάσιμων ημερών για τη νησιωτική Ελλάδα. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης.

 

 

EΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αλλαγή σας θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, όπως αυτή κρίνεται από τον ποιοτικό μας έλεγχο. Μαζί με το/τα προϊόντα πρέπει να συμπεριλάβετε την απόδειξη αγοράς.

Επιστροφές εντός 20 ημερών γίνονται δεκτές χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν ούτε να έχουν αφαιρεθεί τα στοιχεία του όπως ταμπελάκια και ετικέτες. Το επιστρέφεται στην διεύθυνση Γυμνασίου 2, Πευκάκια, 14233, εσώρουχα Εύα.

1) Η επιστροφή μπορεί να γίνει και στο φυσικό κατάστημα χωρίς φυσικά καμία χρέωση ούτε και περιορισμό στο είδος( π.χ υπάρχει δυνατότητα αλλαγής σουτιέν με πιτζάμα) αλλά ούτε και περιορισμό στην ημέρα.

2) Η επιστροφή γίνεται με την εταιρεία ελτα-κούριερ με το αντίτιμο των 5 ευρώ εντός Ελλάδος (συνολικό έξοδο επιστροφής και αποστολής άλλου είδους) ή το επιστρέφεται με όποια μεταφορική θέλετε με δική σας χρέωση και η εκ νέου αποστολή είναι 2.50

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα έκδοσης κάρτας με το ποσό της αλλαγής και δυνατότητα εξαργύρωσης εντός 1 έτους.

Στα σλιπ - εσώρουχο κ μαγιό κάτω μέρος & η συλλογή sexy lingerie καθαρά για λόγους υγιεινής, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ για αυτό παρακαλούμε να επιλέξετε με προσοχή το σωστό νούμερο που επιθυμείτε με βάση αυτό που φοράτε συνήθως.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

ΕΠΙΣΤΟΦΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής από χώρα του εξωτερικού ,για αυτό σας προτείνουμε την ιδιαίτερη προσοχή με τα νούμερα και φυσικά καλό είναι να επικοινωνείτε μαζί μας για περαιτέρω βοήθεια με το μεγεθολόγιο.