Φοράτε σωστό νούμερο σουτιέν ;

Ένα λάθος νούμερο σουτιέν μπορεί να προκαλέσει από αίσθημα δυσφορίας στην καθημερινότητα σας μέχρι και τραυματισμό του στήθους . Συνεπώς η αναγκαιότητα σωστού τύπου και μεγέθους ξεφεύγει από το κομμάτι μόνο της αισθητικής.

Χρήσιμα tips  

  • Το σουτιέν σας ανεβαίνει ψηλά στην πλάτη αλλά μπροστά στην cup είναι όπως το θέλετε καλυπτικό ;

Λάθος , η πλάτη είναι μεγάλη και δεν έχει σχέση με την μπροστινή κάλυψη του στήθους. Μπορείτε να βρείτε όσο καλυπτικό σουτιέν θέλετε μπροστά χωρίς να χρειαστεί οποιαδήποτε τροποποίηση π.χ στένεμα πλάτης 

  • Αισθάνεστε ότι το στήθος σας έχει όψη "διπλού στήθος" και πάει να "βγει" από το σουτιέν ;

Λάθος cup ,χρειάζεστε μεγαλύτερη cup χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε στυλ σουτιέν , μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε νεανικά σουτιέν με super push up αποτέλεσμα. 

  • Αισθάνεστε έντονο βάρος στους ώμους ; 
  • Βλέπετε κόκκινα σημάδια στα σημεία κατά μήκος της μπανέλας ;  
  • Σας πέφτουν οι τιράντες ;
  • Υπάρχει κενό ανάμεσα στο στήθος και στην cup ;
  • Aισθάνεστε σφίξιμο στην περιοχή του διαφράγματος και  ανυπομονείτε να βγάλετε το σουτιέν σας ;

Όσο και αν αισθάνεστε δυσανάλογη την πλάτη σας σε σχέση με το στήθος σας ή το νομίζετε υπερβολικά μεγάλο ή μικρό στα Eva Underwear θα βρείτε μεγάλη ποικιλία  και προσωπικό εξειδικευμένο και έτοιμο να σας βοηθήσει .

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η φυσική σας παρουσία στο κατάστημα θα χρειαστείτε μια μεζούρα και θα κάνετε δύο απλές μετρήσεις 

1) Μέτρηση εκατοστών πλάτης

μέτρηση περιφέρειας στήθούς

2) Μέτρηση εκατοστών cup , μετράτε ακριβώς στο ύψος της θηλής

 

μέτρηση εκατοστών cup
Μετά μας καλείτε περιγράφοντας τις ανάγκες και βρίσκουμε το ιδανικό για εσάς σουτιέν που κανένα τυποποιημένο μεγεθολόγιο δεν δύναται να σας παρέχει αυτή την δυνατότητα .