Εσώρουχα , Ψυχική Διάθεση κ Covid!

metal health covid evaunderwear

Εσώρουχα , Ψυχική διάθεση και Covid!

Καλημέρα καινούργια μέρα!

Ξεκινήστε την μέρα σας με το “εσωτερικό σας” να σας αρέσει και να σχετίζεται συνειρμικά με την δραστηριότητα σας. Ας παραθέσουμε λοιπόν κάποια παραδείγματα.

Θα ακολουθήσετε σωματική δραστηριότητα μέσω της εργασίας σας ε λοιπόν φερθείτε αναλόγως! Θα σας ταίριαζαν ωραία βαμβακερά ή και φυτικής ίνας micromodal σλιπάκια σε brazilian ή κανονική γραμμή που δεν διαγράφουν lazer- cut για να επεκταθείτε και στην ιδιαίτερη ποικιλία που διαθέτουμε και στα leggings- κολάν. Τα σουτιέν θα προτείναμε να είναι χωρίς μπανέλα αθλητικό ή ακόμα αθλητικού στυλ. Και προφανώς “παίξτε” με τα χρώματα, θέλουμε ένα επιμελώς ατημέλητο look! Μην ξεχάσετε στο τέλος την υγιεινή των κάτω άκρων σας χρησιμοποιώντας βαμβακερές κάλτσες που απορροφούν ιδρώτα και οσμές.

 Θα ακολουθήσετε δουλειά γραφείου ε τότε βάλτε την δαντέλα στην ζωή σας! Σλιπάκια με δαντέλα κορυφαίας ποιότητας συνδυασμένη με βαμβακερό ύφασμα στην ευαίσθητη περιοχή, θα σας εξασφαλίσει αίσθημα αυτοπεποίθησης άμεσα συνυφασμένο με άνεση και όμως ναι στα Eva Underwear αυτά τα δύο πάνε μαζί! Φορέστε σουτιέν με δαντέλα και εύκαμπτες πάντα μπανέλες ,χωρίς να φοβάστε τα έντονα «χειμερινά χρώματα» τύπου κόκκινο της φωτιάς , red wine, dark green , leather look, moka, και προφανώς μαύρο είτε σε total black είτε μαύρο με πολλά ακόμα.. Θέλουμε όμως ολοκληρωμένο στυλ και για αυτό σας προτείνουμε καλσόν που σμιλεύουν το σώμα χωρίς να σας καταπιέζουν  δίνοντας στο σώμα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Ώρα για δουλεία στο σπίτι και περιφερειακές δουλίτσες!

Θα σας προτείναμε την ιδιαίτερα προσεγμένη και μεγάλη συλλογή μας σε φόρμες. Δοκιμάστε τις φόρμες μας από βαμβακερό βελούδο που δεν χάνει το χρώμα και την φόρμα του. Διαλέξτε ανάμεσα σε μια παλέτα χρωμάτων και σχεδίων . Και όταν λέμε “φόρμες” εννοούμε ένα «κουστουμάκι» για casual εμφανίσεις που καλύπτει και τυχόν ατέλειες, θα βρείτε φόρμες που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους , από μικρά μέχρι και υπερμεγέθη .

 Επιτέλους σπίτι και ξεκούραση!

Οι αγαπημένες πιτζάμες σας περιμένουνε ,μετά το μπάνιο σας φορέστε τις καθαρές σας πιτζάμες από οργανικό βαμβάκι ή micromodal μεταξένιο ύφασμα. Στα Eva Underwear δίνουμε έμφαση στις πρώτες ύλες να είναι ένα χάδι στο δέρμα. Μην διστάσετε να φορέσετε τους αγαπημένους σας ήρωες ,τα αγαπημένα σας αρκουδάκια, να φανταστείτε ότι είστε σε άλλο μέρος και χαϊδεύετε ένα κοάλα …Βρείτε και χαρείτε την παιδικότητα που κρύβεται μέσα σας. Και αν έχετε extra plus χιουμοριστική διάθεση , φορέστε οικογενειακώς πιτζάμες με το ίδιο θέμα ,θέλετε κοάλα , κουταβάκι ,καυτές πιπεριές ,στα Eva Underwear θα βρείτε το family group που σας ταιριάζει..

Και για όταν κρυώνετε σας προτείνουμε την extra warm συλλογή μας σε ρόμπες ,ρομπάκια  μπασμίνες και πόντσο που θα δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο look στην μες στο σπίτι εμφάνιση σας.

Και τώρα μεσάνυχτα!

Ώρα για νεγκλιζέ.. διαλέξτε σατέν ,διάφανα ,βελουτέ ,δαντελωτά babydoll-νυχτικά .Ήρθε η ώρα της απελευθέρωσης στο ύφασμα ή “οικονομία υφάσματος”  

Ανακαλύψτε και χαρείτε την θηλυκότητα σας , κρύβετε σε όλες μας ανεξαρτήτως , φύγετε από τα στερεότυπα τύπου ηλικία ,κιλών και γενικότερων ατελειών που σας «φρενάρουν».

Θυμηθείτε όταν το κατά δικής σας εσφαλμένης ομολογίας μειονέκτημα γίνει πλεονέκτημα θα ισορροπήσετε και μετά σίγουρα θα ακτινοβολήσετε!