ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 

Μέθοδος Αντικαταβολής ( COD CASH ON DELIVERY)
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας σας στον courier. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.
Με τη χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με τη χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Stripe” , μία από τις μεγαλύτερες και ασφαλέστερες πλατφόρμες online πληρωμών στον κόσμο. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης AES-256. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με τη χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί.
Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας το ποσό οφειλής, κατόπιν συνεννόησης, σε κάποιον από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – PIRAEUS BANK
Αρ. Λογαριασμού/Account No.: IBAN GR54 0172 0350 0050 3507 1958 970

Κύριος Δικαιούχος/Main Beneficiary: ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ ΜΑΡΙΑ

Αιτιολογία/Description: Ονοματεπώνυμο και κωδικό παραγγελίας

Προσοχή! Στις καταθέσεις θα πρέπει να επωμιστείτε όλα τα έξοδα καταθέσεως του ποσού. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνει συμπληρωματική κατάθεση από εσάς του ποσού που χρεώθηκε η Εταιρεία.